`´ Glad Påsk `´


Hoppas alla haft en bra påsk, min har vare helt okej.. Fått spenderat den med fina personer trots saker komme emellan. Men i slutändan har ja dom bästa vid min sida , och det betyder mest ♥
I Fredags kom syrran Louise från Järpen med familj & hälsade på och vart kvar tills på Söndag.
Så var hemma på klippen fredag-lördag och umgicks lite med dom, körde lite fyrhjuling med min systerdotter Jennifer & hennes vän Johanna m.m..

Mitt över dagen på Lördagen åkte jag med in till Sundsvall med Björn som hämtade upp mig.
Vi gick på systemet & hämtade sedan upp mina meatballs (Liz & Marielle) & åkte och köpte groggvirke & käk & åkte sedan och förfestade hos Björn.
Vid 19.oo tiden dök ävem Tom och Fredrik & vi blev sittandes där några timmar innan vi drig ut på Decadence där vi träffade lite mer folk & spenderade självklart den mesta tiden på dansgolvet.
Alla gick sedan hem till Björn igen utom Fredrik som hade drage på ett annat ställe, fortsatt drack där en stund & surrade tills alla somnade.
Åkte hem igen på Söndagen med 12 tåget från Sundsvall till Torpshammar igen & nog fick ja ångra att ja drucke.
Ja brukar aldrig bli bakfull, men inte fan slapp ja de i helgen & de blev bara värre & värre & ja fick verkligen påminnas om varför jag aldrig drack längre innan. Fyffan, knappt värt de.
Spenderade lite mer tid iallafall med syrran innan hon åkte hem & mot eftermiddagen när dom åkte kom sedan Ingmarie & Jimmy förbi och vi åt griillat & så.. Supergott. Även Bysan joinade oss en stund innan jag senare på kvällen åkte med honom till Ånge där vi träffade lite folk & så en stund nere på Ånge innan vi åkte hem och bara tog de lungt.
Fortfarande kvar hos Bysan och blir nog det iallafall tills imorgon till och börja med, snott hans dator nu en stund medans ja sitter med hårinpackning i håret och myser i myskläder medans han är på jobbet.
Funderar lite smått på om ja ska ta & våldsgästa min bryyd Liz'. ♥

Skulle vart i Västerås nu igentligen, men valde att stanna hemma för & spara mina pengar så ja kan slutföra mitt körkort nu inom kort.
Iallafall, har ny telefon nu också då min HTC inte tyckte om singellivet lika mycket som ja , och tyckte inte om dom supar den fick.
Så nu får ni skicka era nummer till mig via sms eller på facebook så jag har dom!
De blev en Samsung Galaxy W (wonder) denna gång och än så länge är ja supernöjd förutom batteritiden som inte håller nå länge alls. Men ja har suttit och pillat på den i nonstop också.. Så inte så konstigt kanske? haha.


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback