`´ Fuck Loud And Make Noise `´


Ett tag sen ja blogga igen, men de blir att ja har mer att skriva om då!
Det har hänt mycket dom senaste 2 veckorna så.

I veckan var det skolan som gällde några dagar. Men på Tisdag drog jag iväg till Sundsvall för att suporta en vän till mig i studion, och fota & filma lite inför hans nya platta som kommer komma.
Missa inte och gilla sidan på facebook: Escape Artis / Lskbeatz
Finns mycket skön musik där. De gick väll sisådär då ja inte v¨ga ta för mig som ja skulle gjort & inte hållt i kameran på hela sommaren!
Men ser fram emot & få prova spela in för kommande musikvideos.


Efter studiotiden var de meningen en vän skulle komma förbi & kolla på film, men de vart inte av. Men Smikey hängde med en stund hem och vi sat & surra skit en stund innan han drog hem till Härnösand.
Appropå det så har ja tage halva rätten till Björns lägenhet, så de har spenderats mycket tid där & de ha vare så skönt :) Så nu "äger" ja halva lägenheten när han ändå inte är hemma så ofta. 
Tyckte ja va en bra deal!



Ja, sen i Torsdags så införskaffa jag & Marielle oss en varsin havremoppe, på Lindberga gård. Sen dess har vi ridit varje dag, utom idag. De blev en liten Willy (Tinker) och Raisa (Nordsvensk).


  

Grymt mysiga & härliga hästar & ångrar inte en sekund att ja tog Raisa! :)
Men haha, lyckade som vi är så var ja & red efter skolan i Fredags & när jag & marielle var in i sadelkammaren som inte har nå lyse eller fönster så blåser dörren igen.
När vi ska öppna dörren så inser vi att vi inte har ett hantag på insidan & de fanns ingen utanför, förutom hästarna som väntade på oss.
Så inte lite pinsamt & göra det samtalet till hon som äger gården, "ehum, vi är inlåst i sadelkammaren".
Och eftersom hon själv inte var hemma fick hon själv efter ett gott skratt ringa till en annan på gården som fick springa och öppna åt oss.
Men precis innan hon kom hade ja på nått vänster lyckats komme ut.

Det var ju bara ren lyckoträff ja plocka på mig mobilen bara nån sekund innan, då ja alltid lägger ifrån mig den när jag är ute med hästarna. Annars hade de vare sjukt jobbigt.

För förra fredagen var de första festen på Ålsta & den var självklart grym. Ännu en fest höll till i Fredags & ja hade så satans kul! :)
Var väll inte hemma förens 5 tiden på morgonen så. Och hitta mig en härlig MK! ;)
Nu borde ni allt vara avensjuka!

Innan skolans slut på Fredagen också ville en av lärarna ut & leka, så vart lite softboll som ett avslut på dagen:


Igår vart de Sundsvall och filmkväll, och bara lungt för en gångs skull och sen hem & städa lite & börja skriva ihop min lista på saker som ska med i veckan.
Drar ju nämligen till Stockholm & på en 2 dagars grym kryssning till Riga: 100% Party Xtreem!
Så ska ni med, är sista chansen att boka NU!

Ajuste, beställt en väska till Bonsai också, när vi är ute & reser. Så himla söt så kunde inte låta bli ;)

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback