`´ Back To Fräna Fränsta `´

Idag har dagen bestått av att samla mina saker som ligger här & där i Sundsvall, och städat efter mig. För nu packas de för fullt för att "flytta" tillbaka till lägenheten i Fränsta efter att spenderat hela sommaren här i Sundsvall.

Ja, iallafall nästan hela när ja inte suttit i en bil nån annanstans i Sverige.

 
Veckan har vare lugn, umgåtts mycket med vännerna. Och Björn då framförallt.
I onsdags var vi ut på stan, där spelade grymma band och vi passade på att äta på Torget då vi inte hade provat det.
För min del blev det Flankstek (medium) och den var så jääävla god & en cider till som kan vara den goaste cider ja nånsin druckit. Och den är rosa dessutom, så kunde ju inye bli bättre ;)


Efter det drog vi hem och de vart lugnt.

Nu under Fredagen var det Selånger som gällde, så ja & Björn åkte dit. Kollade runt, åkte karuseller och träffa på massa vi kände :)
Sist av allt åkte vi "virvelvinden", när dom som kör karusellerna kan putta på farten. Och de va de siiiista jag någonsin gjorde den kvällen.
Brukar tåla en del, men vännerna i vagnen bredvid blev påputtad som fan & de bara syndes hur dom som putta på bara flinade och tyckte de va kul Och ju mer jag skrek av rädsla och att de börja bli allmänt jobbigt, ju mer puttade dom på och åt ett & samma håll också. Dom brukar ju variera, men inte denna gång & de pågick i flera minuter.
Björn som aldrig blir dålig tyckte också att de blev alldeles för mycket. Låg som slickad efter väggen av karusellen, av att de gick så snabbt.
 
 
Men ja, annars var kvällen toppen. :)
under gårdagen (Lördag) blev det också Selånger för att åka upp dom sista pengarna vi hade på karusellkortet. 
Sedan träffade vi upp fler vänner & tog nån öl & Langos, och bara myste ett tag.
Passade även på & köpa cocosbolalr och getmes så klart. Ja och min älskade getmes: #kärlek ♥

Vid 21-tiden drog vi där ifrån, hem & rastade hundarna & bytte om till varmare kläder då de börjar bli så kallt om kvällarna. Bytte bil & sedan åkte jag, Björn & Mattias in till Birsta på bilträffen och spenderade resten av kvällen och mysa av alla bilars mysiga ljud när dom rullades förbi. 
Fanns några riktigt snygga bilar,  som jag gärna ville ta med mig hem. Nån Charger, Shelby och bäst av allt 
Mustatger
Sedan fanns de andra intressanta saker som ljud i bilarna, och de va inge dåliga man hitta. Stog man långt utanför så pirrade de inom än av de tryck som var. Behövde aldrig ens sätta mig i bilarna för de kändes tillräckligt.

Så ja har haft en grym helg helt enkelt, tack alla inblandade. Inga nämda, inga glömda.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback