`´ Fredagslan och Paradisbadet `´

Sitter på skolan just nu och är faktiskt för en gåns skull med på lan.. Vi har kört lite lol hittils och vet inte om ja hinner köra så mycket mer.
Tänkte vara i säng runt 12, senast ett då jag ska upp tidigt imorgon bitti för att ta med mig Lars och åka med mina älskade syskonbarn till paradisbadet i Ö-vik.
De va så längesen ja va dit, och tar ja med mig dom så har ja ju rätten till att själv vara barnslig ;)


Veckan har vare grym, pluggat värre än sveriges värsta plugghäst tror ja. Om inte annat ligger ja i täten där uppe på plugglistan. De känns som ja fått så mycket gjort och fortsätter ja i denna takt kommer jag ligga i fas med alla andra efter lovet.
Så de blir mycket energi på pluggane i veckan :)

Var till Sundsvall igår, och med mig följde Lars, Tomas och Marielle.
Vi var först ut till Birsta där vi sprang runt på Ikea, och ja köpte lite söta förvaringsboxar, ett skoställ och en tv-hylla.
Sedan for vi runt på arken och djurmagasinet för att leta efter ett foder åt Lars hund, men dom hade inte det vi ville ha. 
Då åkte vi istället ut till Sidsjön en sväng på hospice och hälsade på pappsen.
Mamma och Melissa var redan där för att spendera natten hos honom, där var vi runt en timme tills klockan var runt halv 9 tiden.
Då åkte vi ut till Bergsåker för att hämta dom möbler ja köpte för över en vecka sen av en vän, en hylla och ett soffbord :)
Så idag har hela dagen gått åt till att städa, skruva och grejja. Så nu är ja HELNÖJD med lägenheten.
Den är så jävla fiiin. nu ska bara gardinerna bytas så är allt klart.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback