`´ En veckas bloggning `´

Som vanligt, lite bloggande. Nästan så ja borde lägga ner bloggen? Men ja kan inte, ja vill inte. De är bara skönt & kunna skriva ibland & ha ett ställe där ja kan samla mina bilder.
Har ju rensat datorn, eller ja. Håller på för att sen installera om den & de kommer märkas & har börjat märkas då de kommer komma bildbomber här.

Sen nästan en månad tillbaka flyttade en ny karl in i lägenheten tillsammans med mig, vid namnet Hades.
Ja har nog missat att berätta det, men det är nu Bonsai's nya bror:


Igår fick han smaka på potatissallad, och de gjorde man tydligen med hela ansiktet:
Nedersta fotot: Marielle Berntzén
 
Så välkommen till honom, in i familjen. Allt har verkligen gått superbra och han är som en extrasvans till Bonsai och dom vetkligen älskar varandra.

Så förra veckan, Onsdag 4/6 åkte jag och hundarna in till stann till Mattias och spenderade natten där.
De blev filmmys och tacos, och på Torsdag förmiddag åkte jag in till Timrå för & vet. besikta vappen, vaccinera & chippa honom. Samt hämta papprerna. Och allt gick så himla bra. :)

Torsdag 6/6, Nationaldagen:
 
 
Vi började dagen med att packa väskan & voffsingarna fick åka till Marielle's föräldrar.
Sedan satte jag & marielle oss ute & myste i solen i väntan på tåget till stan för och hälsa på Björn.
Men precis innan tåget åkte fick vi reda på Björn inte va hemma, så vi satt där & njöt en timme till, innan han själv kom och hämtade oss.
Väl i stan for vi och åt, och alla ställen vi ville äta på var stängd. Så slutade med Drive-In:en på Max.
Usch så less ja är på de stället, förutom lyxshaken då!
Sen åkte vi hem till Björn, tog nån cider, åt & gjorde oss i ordning och gick senare vid 17.00 tiden ner till Ja/Nej/Vet ej parken som vi bestämde träff på tillsammans med några vänner runt 16.00 tiden.
Men vi vart lite sent ute. Så va några som redan vare där och gått hem och sådär, så blev inte så många som de va tänkt.
Men vi vart nåra stycken ändå & mys var det, gura, sång och bara skitsnack i de underbara väder vi fick.

 
 
Vi kör ju inte bara covers, man kan ju även göra en sång om hur mycket vi hatar spindlar ;)
 
 
Ja efter parkhänget följde några med hem till björn när solen börjat gömma sig, en stund. För senare utgång på Oscars.
Men jag kände när man klev in hur läss jag är på vara på krogen, och hur de suger att supa, speciellt här i Sundsvall. Fast ska inte klaga helt, fick träffa så många ja inte träffat på år. De var så himla kul! :)

Dagen efter var de en promenad i solen med Marielle och BiteLine som gällde, och självklart dela en Coke med bruden min.
Efter en stund kom Björn också som vi sov hos under natten som kom på att han var hungrig när han väl tog sig upp.
På eftermiddagen åkte vi ut till Sundsvalls Raceway för att kolla bilar & drifting, de roligaste ja gjort på länge.
Ahh, ja älskar bilar och sånt så mycket att ja inte kan sitta still när ja väl är där, känns som om ja skulle ha ADHD gånger x 100!
Men blev en del filmande och fotande, så de kommer upp. Synd bara så jävla sjukt mycket ja missade alla raggar bilar nere på stan. Men de kommer fler gånger och snart är de ju Power Meet.

Lördag 7/8 vart de bara lugn för min del medans Marielle och Björn åkte på efterbränningen.
ja stannade hemma för att mysa med voffsingarna mina ♥

Söndagen när Björn och Marielle kom tillbaka mot eftermiddagen så slet jag med dom upp till Sandnäset, för att komma hemifrån. De va så härligt väder så ja & Björn åkte & köpte grilat, packade och åkte sedan raka vägen dit.
De vart flera timmar mys ute, go mat, brädspel (Diamanten) och kortspel (plump) och bara njuta av livet i skogen, vid stranden och allt ♥ Och hundarna kan njuta av att vara lös, och det är ju så sjukt fint där uppe.
Tillgång till fiske, badtunna, strand och lite vad man vill helt enkelt.
Mina syskon har sina husvagnar där året om, så ja passade på att låna dom. Och de ska absolut göras fler gånger.

På morgon när ja vakna var de fint en stund också, så efter att gått ett varv med vovvarna var de bara lägga sig ner & njuta medans dom andra tröttmössorna sov:

 
 
Övriga tiden har bara gått åt att plugga teori, vare till Ånge igår på lite ärenden. Kollat efter sommarjobb vilket är omöjligt.
Sedan har ja börjat gymma stenhårt, minst 5 dagar i veckan och än så länge har de gått bra.
Ja har ett nål ja ska må, och ikväll är de träna som gäller igen, tänkte dra dit runt halv 7 tiden då vi va dit igår och då var de inte så mycket folk. Så var bara & ge gärnet. Och redan efter 2 veckor har ja redan börjat att känna skillnad i ork och motiveringen har ökat. Nu om ja inte gymmar en dag får ja spring i bena.

 
Som alla brukar göra, har ja tagit lite privata bilder av min kropp som ja har för mig själv. Som ev. senare kommer upp. Sedan har ja tagit mått och vikt sen start.För ja själv sedan ska få se en förändring.
Har även sen tidigare ändrat min kost lite smått och bytt ut vissa saker.
Mitt sötsug har också försvunnit, minns inte sist ja rörde en godisbit. Sedan köpte vi chips uppe på Sandnästen,
men åt inte mycket ur den påsen hellet då de inte är lika gott.
Äter heller frukt, däremot har de fuskats lite med glass. Den där jävla Ben & herr Jerry är allt för lockande en varm sommardag. ♥
Sen ha jag ju gett mig in på att ja nån gång måste prova alla smaker. Men man får ju unna sig nån gång efter hårt arbete ;)

Nästa vecka har ja körlektion också och i början på nästa månad har ja halkbana, så saker & ting börjar verkligen hända i mitt liv nu.
Direkt efter halkbanan är de raka vägen till Västerås som gäller också, då Power Meet börjat, missar tyvärr en dag p.g.a halkbanan. Hur hårt det än är så hoppas ja de känns mer värt de sen när ja har körkort i sommar.
Har ev. en annan stor plan på G också, men den tänker ja inte släppa på nu ;)

xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback