`´ Att Ljuga Om Sin Ålder Äcklar Mig `´

Fick en liten rolig konversation på snapchat idag, där hela konversationen börjar med en lögn. Jag förstår inte varför folk ska ljuga om sin ålder ens, vad vill man uppnå?
 
Personen nedan addade mig nyligen, så ja fråga om namn och ålder så man har ett hum om vem personen på andra sidan är. Så de inte bara är en "random" för mig = inte intressant att prata med anser jag.
Självklart frågade personen hur gammal jag var så jag svarar att jag är 25 och får då det nedan.

"Jag fyller 23 förresren"
Så självklart frågade ja om varför han sa att han var 20?
"Nej 23, trodde du va lite yngre så skrev bara 20 sorry"
 
 

Detta är något som äcklar mig, för mig hade de inte spelat någon roll om han var 20 eller 23?
Om fallet nu varit att jag varit yngre, vill han prata med småtjejer då eller? Det är creepy att personen ljuger för att få prata med yngre tjejer, vad vill man då uppnå? Frågan är hur många personer han ljuger för och vad personen i fråga vill fortsätta ljuga vidare med. Inte tror ja som han påstår att han tänkt säga han är 23, då hade han ju gjort det från början?

Detta visar också hur farligt internet kan vara, att man inte känner personen på andra sidan och oavsett vad personen skriver så man man aldrig lita på dom. Så var försiktig med vem du pratar med och vilka du väljer att sedan träffa. Man vet aldrig vad dom vill/är ute efter.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback