`´ We create our own tomorrow, By what we dream today `´

2014-08-30 // 18:49:00 // Direktlänk // Mig & Mitt Liv // 0 Kommentarer
 
Vill börja med att tacka alla för denna grymma vecka, en bra start på skolan med många nya härliga människor och att ja fick behålla många av mina gamla favoriter & kommit närmare med alla.
Det känns så jävla skönt, ja har tagit tag i mitt liv och börjar om helt från nytt med nya mål & drömmar. Och lever varje dag fullt ut.
Helgen började bra också med att vi på Ålsta hade första gemensamma festen mellan olika linjer uppe på Bykrogen, dom hade t.o.m öppet längre för våran stund.
Tyvärr är det alkoholförbus helt nu på skolan, dom beslöt sig för det efter 2 års fundering om det.
 
Kvällen var grym och de va skitkul helt enkelt.
 
 
Ikväll funderar jag på att joina i biorummet med en del från skolan, men ja vet inte. Just nu lutar det mest om att vara hemma och bara vila bort den lilla bakisgubbe som kryper runt smått i min kropp.
Tycker han kan ta och flytta ut nu efter att spenderat halva dagen med att sova och resten av dagen framför serier eller PS3an i soffan med mina pälsbollar.
 
Förra helgen hann ja inte skriva om, men den va också jävligt grym tillsammans med Anna, Björn, Mattias och Marielle. Fick se JLT och ja var så lycklig över det. Samt träffa massa goa människor ute.
 
Nästa helg som kommer skulle ja mer än gärna vilja åka på ambassadör/crew kryssningen som är genom 100% party. Men genom att ja missat så mycket på skolan förra åtet måste ja sattsa stenhårt nu och vi håller på med ett grupparbete: PBL - Problem Baserat Lärande om Valet 2014 och det ska vara klart & redovisas under Fredagen som jag isåfall måste ta ledigt.
Det är verkligen skitjobbigt och välja mellan dom 2 saker ja älskar, 100% party och skolan, men ja måste se de som ja misast mest och är viktigast för stunden just nu.
Ja får helt enkelt jobba ikapp mig och åka på nästa kryssning. De kommer ju fler :) 
De kommer desvärre inte mer tid i skolan.
 
Hoppas ni alla andra haft en lika grym start på skolan, jobb och allt vad det nu gäller efter lov/semester och haft en grym sommar. Och ta vara på dagen och alla runt om dig ♥
 
 
Följ även mina andra sidor:
 
BlackieSixx @ KiK - Snapchat

`´ Modell Kissen `´

2014-08-23 // 00:16:20 // Direktlänk // Foto - Katter // 0 Kommentarer
31/7-2012

 
Många av mina favoritbilder finns ur denna serie, när jag fotade en av min storasysters kattungar. Den ställde verkligen upp som modell och nedan kommer en bildbomb. Kunde inte sålla ur vilka bilder som var bäst:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

`´ Syren `´

2014-08-23 // 00:08:02 // Direktlänk // Foto - Natur // 0 Kommentarer
 

`´ Sundsvall - Övningskörning `´

2014-08-21 // 21:04:10 // Direktlänk // Mig & Mitt Liv // 0 Kommentarer
Veckan har vare lugn hemma, har tvättat & verkligen ordentligt städat ordning i min lägenhet & rensat en massa skit. Möblerat om och grejjat - sånt jag inte kommer ha tid med när skolan börjar & ja lägger all fokus på den.
 
Igår vart det en heldag i Sundsvall då ja passade på att övningsköra med Tom. Mattias följde också med och först hämtade jag lillasyster i Laggarberg som jag sedan skjutsade på arbetsintervju i Skönsberg som hon hade.
Så håller tummarna imorgon då dom skulle höra av sig att hon får det.
Efter det for vi ut till Birsta där ja äntligen fick köpa mitt efterlängtade akvarium ja kikat på flera gånger för det är så snyggt:
 
 
Det är inte klart än, mer vatten ska fyllas på. De ska ställas på rätt plats & ska sätta nån snygg belysning på baksidan av det. Men det är så fiiiint. Så nu har ja blivit fiskägare & kan få dela min likgiltiga IQ med! ♥ Nu känner jag mig inte ensam i min blåsta lilla värld där uppe. Hittat mitt "gang" nu!
 
Till helgen blir det End Of Summermeet i Ljungaverk med vännerna, dansa, ha kul & träffa massa folk och bäst av allt se dessa underbara, goingar:
 
 
Inget man kan gå miste om, speciellt inte JLT! Sett & dansat till dom innan Live och de var så grymma och så jäkla snygga! ;)
 
Så hoppas vi syns där alla sötingar!
 

`´ Bonsai I Vinterkylan `´

2014-08-21 // 14:20:02 // Direktlänk // Foto - Hundar // 0 Kommentarer
26/10-2012
En bild av min hund Bonsai som upplever den första snön, skrämmande men spännande.

 

`´ Kattungar 20/6-2012 `´foto - katt

2014-08-21 // 14:14:56 // Direktlänk // Foto - Katter // 0 Kommentarer
Kattungar jag fotade åt Ylva Neiström.
20/6-2012

 
 
 
 
 

`´ Back To Fräna Fränsta `´

2014-08-17 // 14:26:12 // Direktlänk // Mig & Mitt Liv // 0 Kommentarer
Idag har dagen bestått av att samla mina saker som ligger här & där i Sundsvall, och städat efter mig. För nu packas de för fullt för att "flytta" tillbaka till lägenheten i Fränsta efter att spenderat hela sommaren här i Sundsvall.

Ja, iallafall nästan hela när ja inte suttit i en bil nån annanstans i Sverige.

 
Veckan har vare lugn, umgåtts mycket med vännerna. Och Björn då framförallt.
I onsdags var vi ut på stan, där spelade grymma band och vi passade på att äta på Torget då vi inte hade provat det.
För min del blev det Flankstek (medium) och den var så jääävla god & en cider till som kan vara den goaste cider ja nånsin druckit. Och den är rosa dessutom, så kunde ju inye bli bättre ;)


Efter det drog vi hem och de vart lugnt.

Nu under Fredagen var det Selånger som gällde, så ja & Björn åkte dit. Kollade runt, åkte karuseller och träffa på massa vi kände :)
Sist av allt åkte vi "virvelvinden", när dom som kör karusellerna kan putta på farten. Och de va de siiiista jag någonsin gjorde den kvällen.
Brukar tåla en del, men vännerna i vagnen bredvid blev påputtad som fan & de bara syndes hur dom som putta på bara flinade och tyckte de va kul Och ju mer jag skrek av rädsla och att de börja bli allmänt jobbigt, ju mer puttade dom på och åt ett & samma håll också. Dom brukar ju variera, men inte denna gång & de pågick i flera minuter.
Björn som aldrig blir dålig tyckte också att de blev alldeles för mycket. Låg som slickad efter väggen av karusellen, av att de gick så snabbt.
 
 
Men ja, annars var kvällen toppen. :)
under gårdagen (Lördag) blev det också Selånger för att åka upp dom sista pengarna vi hade på karusellkortet. 
Sedan träffade vi upp fler vänner & tog nån öl & Langos, och bara myste ett tag.
Passade även på & köpa cocosbolalr och getmes så klart. Ja och min älskade getmes: #kärlek ♥

Vid 21-tiden drog vi där ifrån, hem & rastade hundarna & bytte om till varmare kläder då de börjar bli så kallt om kvällarna. Bytte bil & sedan åkte jag, Björn & Mattias in till Birsta på bilträffen och spenderade resten av kvällen och mysa av alla bilars mysiga ljud när dom rullades förbi. 
Fanns några riktigt snygga bilar,  som jag gärna ville ta med mig hem. Nån Charger, Shelby och bäst av allt 
Mustatger
Sedan fanns de andra intressanta saker som ljud i bilarna, och de va inge dåliga man hitta. Stog man långt utanför så pirrade de inom än av de tryck som var. Behövde aldrig ens sätta mig i bilarna för de kändes tillräckligt.

Så ja har haft en grym helg helt enkelt, tack alla inblandade. Inga nämda, inga glömda.
 

`´ Att Älska Sig Själv Är Början På En Livslång Kärlekshistoria `´

2014-08-07 // 22:01:40 // Direktlänk // Mig & Mitt Liv // 0 Kommentarer
 Idag har varit en seg dag, jag har bara legat med huvudvärk och illamående då jag knappt sovit nått på 2 dagar.
Det har vare så fuktigt ute & inne, och haft mycket att tänka på.
Men jag klagar absolut inte på värmen, ja är så glad att den har varit här för att stanna så länge. 
Det har verkligen vare toppen väder. Och vi svenskar är ju expert på att klaga på vädret, inte sannt?
Det är för varmt, det är för kallt. För regningt, för mycket snö. Istället för att njuta av den korta tid vi har av varje årstid?
Själv är ja dock en riktig sommarmänniska, men inte för de är kallt på vintern. Mest bara för man inte orkar klä sig & se ut som en uppstoppad Björn för att slippa frysa. Det är bara jobiggt att hålla på. Men samtidigt vet ja att vinterna är kort och sommaren är ju ändå snart tillbaka?
Så varför klagar vi igentligen? Vi kan verkligen inte tycka att dagarna är helt perfekta utan ett klagomål?

Nog om det, medans ja spekulerar om saker och ting så vill ja även säga att ja tänker på alla dom drabbade nere runt om Sala, och branden som just nu pågår. Och stor eloge och beröm till alla fina människor där ute som ställer upp med boende, mat o.s.v
Samt stor tanke till alla brandmän där ute som sliter ihjäl sig, ni gör ett kanon jobb. Kan inte tänka mig hur hårt det måste vara och ja hoppas att allt hamnar under kontroll inom kort.
De finns så bra grupper på facebook nu också, som jag kan tipsa er om att följa också: INFO Branden i Västmanland och Hjälp finnes (Skogsbranden).
Gymt iniativ av alla och kämpa på!
 
______________________________________________________________________________
 
 
Lite om mig också, som knappast är intressant nu med tanke på de som pågår ovan.
Men för mig har de mestadels varit lugnt för en gångs skull, har spenderat min tid här i Sundsvall med vännerna.
Helgen som var i fredags var de mysigt parkhäng igen och under Lördagen var jag med frugan på birsta där hon shoppa loss. Och när en annan inte har pengar hittar man hur mycket som hellst. Typiskt.
Sedan har det vare lugnt.
 
 
 
Igår var en halvtuff dag, då jag var till mamma mitt på dagen och hjälpte henne att slänga rat ur huset och rensade garaget. Så allt blir klart nån gång.
Efter det vart vi bjuden på god middag hos henne, sen var jag till Fränsta en sväng och hämtade lite plugg ja kan börja med innan skolan och sedan till Nedansjö en sväng.
Under dagen fick jag även tyvärr ta bort min katt, då hon varit dålig en tid och jag har kämpat på. Men nu fick ja tänka mer på henne än mig och låta henne somna in.
R.i.p Key-ai "Bäbis". Du va verkligen en speciell och mysig katt

För övrigt har ja annars tagit tag i träningen igen, så ute & går mycket och har tillsammans med Mattias börjat gymma som coachar och hjälper mig en massa med att lyfta rätt med fria tyngder och så. 
Då de tar så mycket bättre, då ja innan bara använt mig av maskiner och bara springa.
Så tack Mattias, du är underbar - tack för all hjälp! ♥

Denna gång ska ja heller inte ge upp, nu är målet i sikte och på riktigt dena gång. Jag SKA ta mig dit.
Har satt upp så många nya mål nu  inför skolstarten, och allt ska jag klara!