`´ Uppdatera Garderoben `´

2015-03-25 // 01:37:03 // Direktlänk // Mig & Mitt Liv // 0 Kommentarer
Sitter här i nattens timmar, fått pengar, fyllt 25 nyligen. Så för det unnar jag mig lite nya prylar till garderoben.. De blev en del saker hemklickade. 

 
 
- 2 längre tröjjor, en blå och en svart med spets upptil.
- 2 Cardigans
- 3 par leggings
- 2 par skor (wedges och boots)
- hårsmycke
- och en klänning som ni inte riktigt får se ännu ;)

Nu blir de stan till veckan för inköp av nya underkläder, nått linne och något par vanliga leggings. Sedan är jag helnöjd ett tag till (Y)


`´ Valpsjuk `´

2015-03-17 // 16:34:00 // Direktlänk // Foto - Hundar // 0 Kommentarer
Hitta mysiga bilder från bonsai när han var liten så måste ju få dela med mig av goingen ♥
 
 

`´ Keelah Som Valp I Sommarvärmen `´

2015-03-17 // 16:11:00 // Direktlänk // Foto - Hundar // 0 Kommentarer
Hittade igen bilder på Keelah som jag tog på henne som liten, så kände ja kan dela med mig av dom då hon är så sjukt söt som valp. Även fin nu! :)
 
Har även uppdaterat och håller på att uppdatera dom olika fotokategorierna med gamla bilder jag tidigare inte lagt upp. Så ni får gärna gå igenom dom då ja lägger in bilderna de år de togs. Så de hamnar inte här längts upp i flödet. Kategorierna finner ni till höger nedanför min visningsbild.
 
  
  

`´ Never Look Down On Anybody Unless You're Helping Them Up `´

2015-03-13 // 00:15:00 // Direktlänk // Mig & Mitt Liv // 1 Kommentarer
Min tid för bloggandet har verkligen inte funnit, been living like a rockstar bokstavligen känns de som. Rest runt en hel massa på olika fester mellan Sundsvall - Västerås - Stockholm och ut på Östersjön med 100% party.
 
6-8 Februari spenderades helgen i Västerås på hemmafest hos Jocke, med Partyfixarna och massa goa människor. En del kända ansikten, andra mindre. Lika mycket värda allihopa, träffade bara underbara människor.
Slet med mig frugan på denna tripp, då ja bara kände en person och det är den berömde Jocke som höll festen för oss alla.
Kortfattat: Big Brother, Modeller, Dj's, Live trubadur, Limo, Poledancing, Fyrverkerier, Gratis alkohol i mängder av allt du kan tänka dej, Partyljus m.m. 
Det var en av dom fetaste hemmafesterna ja vart på, helt obeskrivligt. 

Mer bilder finns att se hos fotografen vi hade -> Alexander.
 
_____________________________________________________________________________
 
 
20 Februari blev det liten hemmafest med mina närmsta vänner, hittade på egna drickspel som "Drinkepinn" och gick sen ut och bowlade. 
 
 
 
_____________________________________________________________________________
 
 
27-28 Februari tog jag med mig 2 vänner (Micke och Bysan) på en impulsresa till Stockholm.
Vi åkte ut och hämtade Björn där han jobbade sedan ut till Bromma till en vän som jag träffade på jockes fest ovan. Fotografen Alex. 
Vi var på kvällen till Hägesten på en klubb och såg Angerfist live, bra jävla grymt. Väl där träffade ja goa vänner från Norge också. Jocke och hans vänner. Jocke och hans vänner träffar jag varje sommar på Power Meet. Så de var hur roligt som hellst och hade där också en helgrym helg.
 
 
VIDEO:
 
_____________________________________________________________________________
 
 
6-7 Mars for jag med mina vänner från Norr och träffade flertal av mina vänner landet runt på världens bästa partykryssning. 100% party - For3ver. Där öste vi gärnet till massa grymma artister som Bombay, Nordman, ItaloBrother m.m.
Så åkte under fredagen ner till Uppsala, hämtade upp Simon som skulle få ta våran bil så den slapp stå i hamenen. Vid 18-tiden klev vi på båten när vi mött upp alla som vi skulle.
På Lördagen åkte jag och Mattias ut till Kalle i Märsta, där vi blev bjuden på tacos innan hemresa. Så hade lite Lördagsmys där och såg till att vi ordentligt nyktrat på oss innan vi körde hem.

 
 
 
 
_____________________________________________________________________________
 
 
MER BILDER OCH VIDEO
kommer att finnas på min -> facebook <-
 

`´ Falska Vänner? `´

2015-03-12 // 23:31:56 // Direktlänk // Mig & Mitt Liv // 0 Kommentarer
 
Förlåt, men blir så otroligt less på människor som sitter hemma och klagar iställetför att göra någonting åt det. 
Är det inte lättare att ta tag i sakerna än att tala om det för facebook? I doldhet, iställetför rakt till personen?
Frågan är då igentligen vem som är falsk? Du som sitter där och pratar för dig själv, säkert med dina vänner om hur falsk Ronja (påhittat namn) är, än att säga det rakt till henne?
Då skulle jag påstå att det är du själv som är den falska personen, som sitter där och undrar varför "vännerna" dina vänder dig ryggen.
Kanske du som känner dig utpekad ska ta steget fram och prata med den person som du känner dig förådd av.
De både sparar tid och energi, att veta om det är en missuppfattning eller om det är något du kan förlåta eller bara väljer att gå vidare. 

Säg din åsikt direkt så löser det dina problem direkt, accepterar inte motpartnern de du har att säga passar ni helt enkelt inte varandra.
Då vet du ju det direkt än att baktala och du behöver inte heller lägga mer tid/energi ens att tänka på det mer?
#ProblemSolved
 
Over and Out!