`´Jobbintervju - ✔ `´

2015-06-30 // 16:30:00 // Direktlänk // Mig & Mitt Liv // 0 Kommentarer
Ny vecka och den kunde inte börja bättre, och ännu bättre avslutas den.

Förra veckan var på på ett informationmöte gällande ett jobb jag sökt, igår fick jag intervju och fick snabbt veta jag fick jobbet. Så börjar nästa vecka och ja längtar som fan till de. Kändes som en super rolig plats att vara på verkligen och få prova något nytt. Wecall heter det, ligger mitt i stan. Inget sälj över huvetaget som många tror. 
Utan det är väldigt varierat och kan inte ge er mer information om det just nu. "Callcenter".
Till veckan börjar jag iallafall.

Nu städas de och packas hemma, hundarna ska duschas och imorgon åker jag och Björn ner till Västerås för att som varje år spendera helgen på Power Meet.
Vädret ska va strålande sol, 29 grader varmt. Allt är verkligen perfekt med denna vecka!
Igår vart en av tikarna tingade också av en familj som ja vet hon kommer ha de jättebra hos, de kändes också superbra. 

Allt är helt enkelt på topp!

`´ Sun Is Shining - Hades & Bonsai `´

2015-06-18 // 02:05:56 // Direktlänk // Foto - Hundar // 1 Kommentarer
Några sommarbilder på mina små pojkar från veckan: 

Namn: Bonsai > Ras: Chihuahua
 
________________________________________
 
 
Namn: Hades > Ras: Japanese Chin

 
 
 

`´ I Want You To Know `´

2015-06-17 // 19:05:00 // Direktlänk // Mig & Mitt Liv // 0 Kommentarer
Har inte alls tid med bloggandet längre, har viktigare saker under dagarna och nu går mycket tid åt valparna här hemma. Dom växer, är busiga, sociala och har nu börjat snubbla framåt. Tänderna har också nu börjat kommit.
Det är en otroligt rolig resa att få vara med om sin första egna kull under valpningen och efter, det är verkligen superkul. Svårast är ju att man sakta håller på fastna hos varenda en, dom har då alla olika personligheter som man bara fastnar för.
Ja har ju en favorit, och det är "Buck" som han nu heter, smeknamn för Buckethead.
Alla i kullen fick dom olika rocknamt. Men när dom har en rock n' röll farmor så var de inte så svårt att gissa att de skulle bli så.
Har lagt ut en annons på fb, kan lägga ut den här också så ni får se dom alla. 

För 2 veckor sedan var min fina guddotter och hennes mamma (Petra) förbi och såg hur jag bodde också och kollade in valparna. Vi var på Birsta och ja spenderade tid med Lin, vi tog voffsarna ut och gick m.m.
Hon växer så snabbt stortjejen, och är så fin som sin mor. 
 
 
_________________________________________
 
Annars har jag njutit av mitt sommarlov nu när jag är klar på Ålsta Folkhögskola i Fränsta, söker jobb för fullt och fick faktiskt svar från ett i morse. Ska in på informationsmöte ang. det på Tisdag så då håller vi tummarna att de går bra och att jag får det. Blir jobbigt annars ekonomiskt resterande sommar.
 
Snart midsommar också, planerna då är ev. middag hos mamsen min på fredag och under Lördagen om vädret tillåter grillning här hemma med vänner och ev. senare Viskans parken. De är ju där man slutar varje år ändå när man bor här uppe i låtsas norrland. Krogen är jag så sjukt less på.
Har ännu inte beslutat om jag blir nykter eller inte, men de blir nog så att jag kör. :)
 
 
Förhoppningsvis jobb efter midsommar som sagt, och i början på nästa månad är de nog Power Meet som gäller om de blir så ja kan åka. Men ska göra allt i min makt för det, det är ju en sak ja gör varje år. - Något man inte kan missa. Ni läsare, någon av er som ska dit som man kanske träffar?
 

`´The Strutters `´

2015-06-15 // 01:40:23 // Direktlänk // Foto - Konserter // 0 Kommentarer
Pipeline 6/6-2015

Ett av mina favoritband, de säger jag inte bara för att de är vänner till mig. Utan för att dom är riktigt grym. Ni hittar deras facebook här -> The Strutters.
De va sista bandet som spelade på Pipeline under Lördagen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
____________________________________________________________________________
 
   
____________________________________________________________________________
 
 

`´ Saideira `´

2015-06-11 // 15:52:56 // Direktlänk // Foto - Konserter // 1 Kommentarer
Pipeline 6/6-2015

Första bandet som spelade Saideria kom jag 5 minuter för sent till och innan dom spelat klart hann jag inte alls få till instälnningarna som jag villde. Dom är oskarp och för mycket brus.
Dom har också en fb sida som ni kan följa, så klicka er in dit direkt!

Läxa för mig till nästa gång, kom i tid! Men här är dom bättre bilderna jag fick fram från urvalet:
 

 
 
 
 

 
 

`´The Uncharted `´

2015-06-10 // 22:39:00 // Direktlänk // Foto - Konserter // 0 Kommentarer
Helgen som var passade jag på att över ett års vila ta med kameran och prova fota min första konsert, inte alls ett lätt uppdrag då de tog tusen år innan jag ens vart någorlunda nöjd med kamera inställningarna.
Men jag är rätt nöjd, nu kan de ju inte mer än bli bättre nästa gång, nu har jag iallafall gjort de en gång so fortsätta öva på det när nästa tillfälle finns.

Detta är då bilder sen Pipeline i Lördags, bandet som spelar heter The Uncharted och de har en facebook sida som jag tycker ni kan följa. Riktigt grymma.
 
 
 
 
 
 

`´ Honey, I'm Good `´

2015-06-10 // 17:09:00 // Direktlänk // Mig & Mitt Liv // 0 Kommentarer
 
Valparna växer, har öppnat sina ögon och precis fått styrka i sina små ben till att gå. Så de går rikitgt bra med dom. :)

Det har varit kasst väder än så länge här uppe i låtsas Norrland, har det inte regnat så har de blåst & varit kyligt. Men nu i veckan skulle de iallafall bara vara molnigt och lite varmare, så jag har sen igår börjat målat om uteplatsen och fräschat upp den då den såg förjävlig ut.

Helgen som var umgicks jag med släkt och vänner, var på Pipeline i Fredags där 2 av mina vänners band spelade - The Strutters och Saideira. Även ett tredje band spela som var riktigt bra dom också - The Uncharted.
Jag passade på och fota lite då jag inte tagit bilder från konserter innan, ska ikväll sätta mig vid macen och gå igenom dom. Hoppas på att jag iallafall fick till någon.
Har ni inte hört banden innan, klicka er in på deras namn ovan så kommer ni till deras sida.
 
Under Lördagen var jag iväg på middag och efter det cruising här i Sundsvall, trots de tråkiga vädret hela dagen var det mycket bilar ändå tyckte jag. Men solen tittade ju fram där lagomt mot kvällen. 

Under söndagen var de lugnt och i förrgår var jag och Melissa och Mattias upp till Sidsjön och njöt av vädret medans det var okej. Ja satt på bryggan med vovvarna och bara slappna av medans dom fiskade.
 
 

Nu går vi på våra 4 små tassar. ☺

Posted by Cissy Sundman on den 8 juni 2015