`´ Stadsköring - Check [√] `´

2014-09-28 // 18:12:00 // Direktlänk // Mig & Mitt Liv // 0 Kommentarer
Jajjamen, livet går frammåt i stormfart. Snart i rullande fart ;) För nu är jag bokad på skrivning och uppkörning inom kort.

De blev inget Köping förra helgen, och inget Västerås denna. Tur var det, för 200:- ska jag leva på nu då hela mitt CSN gick till hyra, internet, el och körkort. Livet känns hårt för stunden! Men bra inom kort då ja har körkortet i handen. Så det är bara att stå ut I guess. Banting here I come, får gå ner i vikt på köpet.

Var i Fredags iallafall på skolan, då vare ta sig en liiiten suuup som gällde med fina folket. 100% Party - Xtreem 2014 avgick ju i Torsdags också. Utan mig första gången sen Elite 2013. De sög som fan, men vad ska man göra.
Har fått valt att prioritera pengar på körkort och tiden till skolan. Får ta igen mig på nästa kryssning, JD4!
Den tycker jag absolut ni ska hänga med på, för fan va den är gryym! ♥
Så i Fredags vart det "Bira... Bärs..." och KBK andra hårt hemifrån tillsammans med mina kära, fina skolkamrater.
 

Hårt arbetas det i skolan också, sen ja började gjorde jag i Feradgs klar religionen då ja lämnade in min sista  uppgift. Ligger inte efter i något, och imorgon ska jag redovisa ett större arbete vi fått i Sv3. - Skriva tal.
Jag valde Positivt Tänkande, så ska bli spännande och framföra. Har aldrig stått framför klassen innan, är så rädd för att göra bort mig. Göra fel. Men ja, bara möta sina rädslor. Och det ska jag göra.
Man kan inte misslyckas - bara lyckas! För hur ska man lyckas om man inte försöker?
Ahhhaaa, u see = positivt tänkande = viktigt!
 
Imorgon matteprov i ekvationer också, men den biten känner jag att jag måste flytta fram en vecka. De blir för mycket på en och samma dag.
 
Men nu middag, och vila. har vare på skolan idag och försökt förbereda mitt tal då ja ska kunna det utantill.
Får se hur de går imorgon, men all lycka till mig. Dåligt eller inte så ska ja ha gjort det.
 
Som pappa Baloo, man ska vara nöjd med livet!

`´No Mercy For The King `´

2014-09-19 // 10:01:09 // Direktlänk // Mig & Mitt Liv // 0 Kommentarer
Vakna upp idag och med en lugn start op Fredagen, att denna helg nog blir lugn för en gångs skull.
Men så är det big inte, blir nog att jag ev. drar till Köping imorgon för 100% Party och blir där till Söndag.

Annars sen sist ja blogga har de vare full fart med skola, körkort och helger med party.
Och firat pappasen vid graven tillsammans med familjen då han skulle fyllt 65.
 
Skolan går frammåt och jag ligger bättre till än väntat sen ja var så mycket sjuksktiven förra året då ja valde att lägga min tid till familjen. Så det är en stor lättnad.
Körkortet har jag även i handen när som hellst, stadskörning på Torsdag och sedan är det bara skrivning och uppkörning kvar.
Så se till att tvätta upp min Hubbe (bilen) nu till veckan och besikta honom så han är redo och rulla mig och frugan Sverige runt ;)

Åh just de, har sattsat på att fräscha upp mig själv lite också så i Onsdags var jag in och gjorde en fransförlängning och i Torsdags fräscha ja upp håret med nya färger.
Från att de va enfärgat, lila till att de går grån mörk mörk lila till lila till en hög ombre i ljus pastellfärg.
De syns dock inte så bra i bilden jag tog, men bättre än inget.

 
Så sjuukt nöjd, & ett stort tack till dom på Salong Barock som gjorde detta kanon jobb. Jag rekomenderar dom starkt. Nu ska hår klickas hem i pastell färgen så ska de bli långt också på det. :)

Ja, åter till Svenska uppgiften. Så ja blir klar med det, med lite hjälp kom ja fram till att hålla ett tal om "Positivt tänkande". Nått vi alla behöver i dagens samhälle.
Uppgiften är att vi ska skriva och hålla ett tal om valfritt ämne, och mitt ämne är något vi alla idag har blivit dåligt på. Att ge oss själva beröm o.s.v


`´ Wicked, Wicked Wonderland `´

2014-09-08 // 10:12:42 // Direktlänk // Mig & Mitt Liv // 0 Kommentarer
Förra veckan var seg som fan, var under skolan på Måndagen och under natten till Tisdag blev jag extremt dålig och fick sjukanmäla mig på Tisdagen.
Fick sedan reda på att minst 5 andra var hemma under veckan också, så alla typ var sjukt i omgångar.
Men jag blev hemma hela veckan, men till helgen åkte jag in till Sundsvall men där blev de bara lugnt också då ja inte va riktigt frisk.
Men jag pluggade för fullt i vilket fall och under Lördagen satt jag runt 3h men vart klar med min del av grupparbetet.
 
 
Idag vakna ja med halsont, men valde att gå till skolan ändå. Men när ja kom dit för tidigt för de första då de va sovmorgon, fick ja reda på att de va aktiviteter hela dagen. Vilket ja inte va sugen på, så gick hem då jag tjänade mer på det. Ska fortsätta vila upp mig & satsa på att bli 100% frisk och plugga teori som bara faan.

På Onsdag har jag körlektion i Ånge och på Fredag har jag halkbana. Sedan är de uppskrivning och körning som gäller. Så nu innan denna månad är slut hoppas ja på att ha körkortet i handen.
Min Hubbe (bilden) står nu i Fränsta iallafall, var tvungen att flytta den veckan som var när ja var som tröttast då huset mammas är sålt.
Fick även flytta min "Beach baby", och tack vare starka grabbars hjälp behöver jag inte längre tänka på det:
 

Passade även på att ha en 30-40 minuters pratstund med pappsen nere på graven i veckan. Nått som verkigen behövdes ♥
 
 

Jo, inte bara tråkigheret i en vecka. Under Lördagen tog ja mig ork 2-3 timmar i helgen faktiskt och va ut en sväng på eftermiddag på Onsdagsbus, men vart inte långvarigt. Men de va kul att göra något tillsammans med Björn & Mattias.
 
 

Fick även present av Björn när han kom då han hade vare på kryssning. ROSA shots! ;) 
Och mina skor ja beställt har kommit, så fiiina. Så ja är nöjd!