Två veckor med jobb...

2018-03-25 // 10:56:00 // Direktlänk // Mig & Mitt Liv // 0 Kommentarer

... idag börjar det. Två veckor med jobb, även helger. Där jag kommer ha hand om företaget själv under mina jobbpass då chefen är bortrest.
Det ska verkligen bli spännande och se hur det går med detta stora ansvar.
Men de känns bra, inte nervös eller så då det verkligen känns som jag hamnar på rätt arbetsplats där det mesta är uppenbart och fått bra vägledning.
 
Keelah är ute på annons för omplacering, då hon tyvärr inte passar våran familj. Jag har fått tagit hand om henne tillfälligt då fd. ägare inte kunde ge henne det hon behöver.
Men har pratat med en tjej som verkligen känns som rätt, så det känns bra. Även om det kommer vara obeskrivligt jobbigt den dagen flytt blir.
Vi ska ses nu i April så håller tummar och tassar allt känns bra även då för både mig och henne. 😊
 
I övrigt har det mest varit lugnt, jobbat en del och sedan tagit hand om pälsbollarna här hemma och SOVIT. Jag är så obeskrivligt trött nu under graviditeten, fortfarande inte vant mig vid det.
Sedan att jag går så mycket i jobbet bidrar väll mycket till det. Går mellan 1-2 mil om dagen de dagar jag jobbar 4h, kommer bli mer nu kan jag tänka mig när jag jobbar 8h.
I övrigt mår jag bra, mår lätt illa efter första måltiden på dagen, men de brukar gå över om jag vilar 30min innan jag rör på mig.

Dags att göra sig klar för en dag ute i solen! Vi har ju haft så fantastiskt väder denna vecka! 😄


Första Ultraljudet

2018-03-14 // 17:41:00 // Direktlänk // Mig & Mitt Liv // 0 Kommentarer
Idag var jag på mitt första ultraljud, så spännande. Allt blev till verklighet när man såg hjärtat ticka och okontrollerade glädjetårar ville komma fram. Vilken upplevelse det var!

Tog lite extra tid denna gång då jag fick en som höll på utbilda sig, men ingenting gjorde det.
Fick bara se längra på skärmen då.
Dock var jag lite för tidig V.17+0 och kunde därför inte kolla vilket kön det är som vi ville.
Men det blev en lättnad att se det fanns något där, då tidigare graviditet inte gått bra.
 
Vad gissar ni på? Pojke/Flicka?
Till vänster ser man huvud och sedan ryggraden.
 

Fick ny tid igen i April, då får vi se om det är en pojke eller flicka. Samt en läkare ska se över det Myom (muskelknut) jag tydligen har i livmodern.
Mer om vad det är eller vad det kan ge kan jag inte uttalla mig om förens efter det besöket.

Varit sjuk halva veckan...

2018-03-08 // 11:48:22 // Direktlänk // Mig & Mitt Liv // 0 Kommentarer
 
 
Började denna dag med en längre promenad på morgonen med hundarna, efter att legat hemma i veckan. Riktigt skönt och komma ut lite.
Precis ätit lite lunch och ska nu förbereda mig för att åka och jobba snart. Första passet helt själv idag så det är lite spännande. Wish me good luck!
 
I kväll får vi främmande av sambos syster Madde som kommer stanna här över helgen med sin familj. Så blir lite spännande.
Ska försöka få tid och träffa Malin också som är här innan hon åker till Malta på Lördag och även fler kommer upp hit jag känner som jag tänkt svänga förbi.
Så fullspäckad helg helt enkelt. Behövs då det är så mycket skit som händer runt om för övrigt, så jag kan lägga tankarna på annat.