`´ Young and Beautiful `´

2015-05-26 // 20:12:00 // Direktlänk // Mig & Mitt Liv // 0 Kommentarer
 
Idag satt jag 6,5h i frisörstolen hos världens bästa frisör - Hårmoni! ♥
Färgade bort de lila, klippte håret och körde Oplexbehandling som absolut räddade mitt torra, slitna, kluvna hår.
Mitt hår fick en mörkbrun färg upptill för att mitt hår ska få växa ut, utan att behöva färga de mer så de får vila från allt färgande och fick en ljus ombre och en hårförlängning insatt med keratin. 100 keratinslingor räckte till mitt hår.
Jag saknar lila enormt, för de känns som jag men tycker själv de brun/blonda blev jättefinr och de får bli min somriga look. 
Bilden till höger är också min look för skolavslutningen, hårsmycke från Glitter och har svart maxiklänning med svart kavaj. 

`´Valparna är här `´

2015-05-22 // 23:25:30 // Direktlänk // Mig & Mitt Liv // 0 Kommentarer
Jag har blivit farmor, igår kväll strax innan 6 tittade sista valpen ut, det blev hela 5 stycken. De gick snabbt, och allt gick bra. Dom är friska och har under natten ökat i vikt redan.
 
Jag delar en video med er från min instagram, det är bara klicka på bilden:
 
 
Kommer plocka fram kameran och fota dom senare, just nu får dom bara vila och dom bilder jag har kommer jag dela på min instagram då jag bara tarig några snabba med mobilen, så klicka "follow" där så länge! :)
 
Ännu har dom inte fått några namn, men temat är "Rock" så kommentera gärna namnförslag. :)
Det är 4 hanar och en tik, 3 svartvita, en brunvit och en gråvit. Dom väger nu mellan 150-180g och raserna är 12,5 papillon och 87,5% chihuahua!
 
Mamman väger i vanliga fall 2,4 kg och pappan väger 1,8. Så dom blir förmodligen små.
 
 

`´ Att Ljuga Om Sin Ålder Äcklar Mig `´

2015-05-17 // 13:59:00 // Direktlänk // Mig & Mitt Liv // 0 Kommentarer
Fick en liten rolig konversation på snapchat idag, där hela konversationen börjar med en lögn. Jag förstår inte varför folk ska ljuga om sin ålder ens, vad vill man uppnå?
 
Personen nedan addade mig nyligen, så ja fråga om namn och ålder så man har ett hum om vem personen på andra sidan är. Så de inte bara är en "random" för mig = inte intressant att prata med anser jag.
Självklart frågade personen hur gammal jag var så jag svarar att jag är 25 och får då det nedan.

"Jag fyller 23 förresren"
Så självklart frågade ja om varför han sa att han var 20?
"Nej 23, trodde du va lite yngre så skrev bara 20 sorry"
 
 

Detta är något som äcklar mig, för mig hade de inte spelat någon roll om han var 20 eller 23?
Om fallet nu varit att jag varit yngre, vill han prata med småtjejer då eller? Det är creepy att personen ljuger för att få prata med yngre tjejer, vad vill man då uppnå? Frågan är hur många personer han ljuger för och vad personen i fråga vill fortsätta ljuga vidare med. Inte tror ja som han påstår att han tänkt säga han är 23, då hade han ju gjort det från början?

Detta visar också hur farligt internet kan vara, att man inte känner personen på andra sidan och oavsett vad personen skriver så man man aldrig lita på dom. Så var försiktig med vem du pratar med och vilka du väljer att sedan träffa. Man vet aldrig vad dom vill/är ute efter.
 

`´ Chair Porn `´

2015-05-07 // 18:37:52 // Direktlänk // Mig & Mitt Liv // 0 Kommentarer
 

Håller åter igen på gå igenom och sortera gamla bilder på datorn eftersom jag aldrig slutför det, så hittar man dessa seriösa bilder från studion. Kunde ju inte låta bli och dela med mig av dom.

Marielle visar en del av sin vackraste sida medans Melissa njuter av stolen som smeker henne?
 
 
 
Jag har nu bytt ut min gamla vattenstämpel också, själv tycker jag den är mycker stilrenare och bättre. Den nya ser ni till vänster:
 
 

`´ Som jag saknat dig, kära photoshop `´

2015-05-06 // 00:26:00 // Direktlänk // Photoshop // 0 Kommentarer
Rostig som fan, har inte suttit vid photoshop på 1,5 - 2 år. Eller kort när jag bara fixat med bilder. Men inget med större redigeringar eller fotomanipulationer. 
 
Men idag fick jag suget efter att suttit och designat en header till en vän, så har nu sittit en timme och arbetat med denna bild. Ge gärna konstruktiv kritik! 
Själv är ja rätt nöjd efter mycket svordommar och inte få till verktyg eller komma ihåg hur man använde dom till en början. De ända ja inte riktigt är nöjd med är kanterna runt "jorden" och "vattnet/himlen".
Men nu jävlar finns ett resultat.
 
Flying Tree
 
 
Här finner ni bilderna jag använt mig av: