`´ I Sing For You, I Sing Loud `´

2015-01-25 // 23:46:00 // Direktlänk // Mig & Mitt Liv // 0 Kommentarer
Ja, då var den helgen avklarad. Och ja lever, och ja står på benen trots en ganska redig fylla i Fredags.. Men de var trots allt en bra fylla. Hade bara en massa jävla kul, och trevligt.
Vart dissad av min bästa vän som skulle med ut som ja pepptalkade med under fredag morgonen,  vart lite smått sur/besviken över det. Men inget som hindrade mig från att ha kul.

Min systers kille var under eftermiddagen med i en olycka också tillsammans med deras son, så var på väg att ställa in mina planer då. Men det gick bra, olyckan finns att läsa om på: dagbladet.
De var hemma redan under lördagen. Och ta de som står i tidningen med en gnutta salt, som man fått lära sig är inte allt de dom skriver sant. Dom har 80% antaganden och skriver ut saker innan dom ens vet korekt fakta.
Först stod de att de bara var "Lastbilsföraren", sedan uppdatera dom med att 7-åriga pojken var med. Och åldern stämmer givetvis inte. Han är yngre.
Detta gör mig förbannad, fast detta inte var så farligt skrivet. Men frågan är, hur mycket skit går man på av att läsa tidningen när dom skyndar sig och skriva ut en massa innan dom har rätta faktan?

Vilket fall, när ja fick reda på dom kommit till sjukhuset och att allt var lugnt så packade jag och åkte till Sundsvall själv. Väl där beslöt ja mig för att knäppa mina cider som jag köpte under dagen i Ånge. Innan ja knäppte cidern kidnappa ja sällskap, Alexander som ja hämtade i Skönsberg.
Vi satt å surra skit, drack och jag gjorde mig i ordning för lite Röck N' Roll.
Vid 22.00 tiden kom bästeste chauffören Kongo som körde ner oss till E-street där grymmase bandet John Lindberg Trio uppträdde. Så vart en hel del dans, skitsnacka med massa gamla vänner åh en massa nya. Ett par goa Mintu Choklad shots och några glas kalla bärs!
Min kväll var toppen
 
 
Precis innan stängning kom Kongo och hämta upp mig, Alexander hade ja tappat bort. Och ja hängde med och brumma en stund i bilen och träffa ett ashärligt gäng brudar, och min gamla ponke Adde.
Vi beslöt oss för efterfest hos mig. Där även Palm kom förbi och vi var nog vaken till runt 5-6 på morgonen innan de va dags att slå igenom dom blå.

Under Lördagen klev ja upp vid 9.30 tiden. Fortfarande full så la mig och sov nån timme till. Vid 13 kom Björn med tåget från Stockholm och vi åkte och handlade tacos. Kvar hos mig var även Adde & Kongo.
Käkade, sedan drog dom. - En annan är ju så fantastisk och grym och bjuder på Tacos ;) 
I samma veva när man hackar löken skar man ju av halva nagen på mitt vänstra fuckfinger, tur de än fingret. Men satans så ont ja har än när man inte har nageln som skyddar. De va ju min nagelförlängning de ja skulle få på måndag, får avboka det.

Björn vart kvar tills idag då ja skjutsde hem honom och drog sedan till Torpshammar under eftermiddagen.
Sen ja kom hit har ja bara legat och pluggat (läst) en massa som ja logger efter i då ja låg lite på latsidan från läsningen i veckan som var.

`´If I told you, I love you. Would you believe me? `´

2015-01-19 // 15:23:00 // Direktlänk // Mig & Mitt Liv // 0 Kommentarer
 
 
Sitter på skolan, går igenom spotify och lyssnar på en väns låt som han precis slängt upp på spotify. Rekomenderar den starkt till er också, han är riktigt grym och låten är skön.
Ni finner låten här: Mi-No - I Would!
 
Ta er tid och lyssna, dela gärna också vidare den på facebook eller annat, skulle vara guld värt.
Ni finner mer av honoms musik HÄR!
 
______________________________________________________________
 
 
 
Sitter nu åter på skolan, det är Måndag och ny vecka med nya tag. Har redan planerat vad ja ska hinna med under veckan. Måste sätta mina mål dagligen för ja ska få saker gjorda. Har märkt att skriva upp dagliga mål för mig funkar bäst och ja allt gjort än att lägga till latsidan. Har till och med extra tid över till att blogga lite nu.
Har under dagen skrivit matte prov, Ekvationer. De kändes sådär me tanke på provet ja fick så hade ja inte ens pluggat till häften men skrev trots allt på de mesta. Så får se hur de går och hur mycket rätt ja har.
Har verkligen haft kämpigt med just det kapitlet, just den delen av boken har ja svårt för.
Efter det har dagen mest bestått av läsning, har fått en bok analys vi ska göra på en tung text att läsa, den är jobbig att ta sig igenom. Då har ja aldrig annars problem med läsningen, men den heter "Fröken Julie".
Har under dagen läst halva papperet och tar senare ikväll.
 
Helgen som var så åkte jag hem till Sundsvall, och det har mestadels varit en lugn helg faktiskt. Fast i Fredags var jag på bio med Mattias, vi såg på Taken 3. Riktigt bra, den rekomenderar ja!
Har startat en ny blogg också, delar den när jag känner mig redo för att dela den.
Den handlar om träning och hälsa. 
 
Fick i veckan som var också hem ett paket fullpackat med smink, nu väntar ja bara på hår så ska ja ändra lite färg och frisyr ;) Ser fram emot det. Trodde de skulle vara framme i Fredags, men hade inte fått det då.
Så de borde vara framme senast imorgon iallafall. Ja håller tummarna stenhårt på det.
Var vrålnöjd över sminket iallafall, fick hem ett nytt penselset en massa läppennor i olika färger, ögonskuggor, Rougher, Ögonbrynspennor, Mascaror i olika färger, Foundation i olika färger, ögonfransar m.m.
De ska även komma ett läppstift i lila.
Synd att ja har så taskig bild ovan men fick till ruskigt snygga läppar som går i 3 färger från svart - lila - ljuslila/rosa. Så skuggade mörkt utåt och de vart ljusare längre in mot läpparna. Och la till ljust mitt på/över för att då dom och se "plumpigare" ut. Riktigt nöjd var ja iallafall.
 
För övrigt i veckan är de enbart fokus på studera och träning, så kommer vara fullt upptagen fram till helgen.
På fredag har ja 3 val, åka på UFC i Stockholm, Kryssning eller ta en utekväll med vänner i stan och gå på Estreet där JLT ska uppträda.
De lutar mest åt att bli i stan bara beroende på vilka och hur många som vill vara med, de är snällast mot min ekonomi just nu då ja ska klara mig ända tills i slutet på februari på dom pengar ja har.
Men de är ju inte varje dag de är crewkryssnig eller UFC. Så ja, valet är tufft.
 
Kärlek och Respekt

`´KBK - FOR3VER - En Oförglömlig Resa `´

2015-01-17 // 21:57:13 // Direktlänk // Mig & Mitt Liv // 1 Kommentarer
 Nu är senaste trailern ute för kommande kryssning - KBK FOR3VER!
 
 
ItaloBrothers - Nordman - Dr. Bombay - Young Squage 
Laser Inc - Alex D´ Rosso - Rabih Jaber (idol) - Ninedee
Dum & Dummare - André Zuniga (Idol) - Dj Mangoo
Robin Holta - Intim - Kick - Jockiboi
Sebastian Saint - Art Vince - Dj Swirm
Laureano - Dj Spyro - Meta Four
Stoffe - Diferro
Neonberger
 
Krissy, Choffe, Philip, Jenny
- Big Brother -
 
... med flera...
 
______________________________________________________________________________
 
Det kommer bli en oförglömlig resa ni INTE får glömma, så ni sitter hemma sedan med ångest när aftermovien kommer och önskar att ni åkte. 
 
HYTTKATEGORIER:
 
A-hytt har fönster och platt tv.

B-hytt har inget fönster och platt tv.

E-hytt utan fönster, längre ner. (Ligger under nattklubben, buller kan förekomma.)

A2-Dubbelsäng har dubbelsäng och platt tv.

Deluxe 14kvm har dubbelsäng och minibar.

Suite 24kvm, kingsize, minibar, telefon, soffgrupp m.m

Suite Balkong 31kvm, stor balkong, kingsize, minibar, telefon, soffgrupp m.m
 

Allt är fullbokat förutom A-Hytterna.
 
I förhandsbokningen har trycket varit hårt, så det finns nu endast A hytter kvar. Och priserna höjs när den officiella bokningen öppnar.
I samband med den officiella bokningen så kan obetalda hytter falla in, vilket gör att har ni tur kan de släppas andra hyttkategorier.
Men vill ni säkra eran plats nu kan ni göra det via att kontakta mig på FACEBOOK eller mejl: [email protected].
Jag själv och mina vänner har redan bokat, så vi vet att vi blir garanterad en plats. 
 
Har du frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta mig. Ni finner också på 100% partys youtube sida aftermovies, trailers och partydokumentären som ja starkt rekomenderar. Dom ger många goa skratt.
 
KBK - Vi ses på kryssen!
 
 
 

`´ Fredagsmys Med Grabbarna `´

2015-01-10 // 03:11:04 // Direktlänk // Mig & Mitt Liv // 0 Kommentarer
 
Vid 14 tiden åkte jag idag till Fränsta och hämtade upp Björn och Marielle, Marielle ville ha skjuts till stan och Björn hängde med mig.
Efter att släppt av Marielle på tågstationen hämtade vi Mattias som ville hänga med till Birsta där vi var in till Rocks som har utförsäljning för och se om vi hittade nå kul. Passade även på och handla lite åt mamma medans ja ändå var i stan.
Efter det åkte vi hem till lägenheten där vi ställde oss och gjorde tacos, samt köpte nya spel till ps4an som Worms som vi har lirat halva natten, Stenkung ju! Haha, Nostalgi.
Så har bara vare myskväll här med grabbarna ch voffsarna.

Imorgon får ja se vad planerna är, blir att hitta på något med Björn. Något ja ska göra iallafall när jag vaknat är att gymma. 

Skulle idag köpa barbord och stolar också, då jag hittade det tidigare i veckan. Men när ja väl är redo för att hämta det så har personen som lovat mig det sålt de till nån annan tidigare idag. Fast vi kom överens om att ja skulle hämta de idag. Så kändes lite sut. Så nu är ja på jakt efter ett nytt set. Hoppas ja finner ett inom kort. Vill ställa in de i köket så ja slipper äta vis soffan, samt har ett extra ställe att använda vid matlagning/bakning.
Så lite smått less vart ja idag som sressa till stan och låna en annan bil i onödan.
 
Men nu ska ja krypa ner i sängen, försöka sova så jag inte sover bort hela dagen imorgon.

`´ When We Were On Fire `´

2015-01-08 // 13:40:22 // Direktlänk // Mig & Mitt Liv // 1 Kommentarer
Tillbaka i skolbänken, började 12.40 idag och under dagen och morgondagen har vi fritt arbete. Känns lite surt och inte ha nå lektioner, så myst ner mig i soffan på skolan med musik som får förgylla min dag och passar på att rensa och få lite ordning bland arbeten jag gjort. Samt rensa datorn, så jag har bättre koll! :)
 
Måste säga ja ser ovanligt pigg ut idag också, me tanke på att ja enbart sov 1,5h timme i morse. Kunde inte sova på hela natten. Det är tungt nu, men ska hålla ut tills ikväll. Men blir nog tidig kväll iallafall.
Får försöka hålla igång tills dess bara, blir svårt dock nu under skoltid. Men efter skolan blir de träffa vänner, åka och äta hos mamma, åka till syrran och klippa mig - Måste klippa en hel del av mitt hår då de är alldeles för slitet. :( De kommer göra ont i mitt hjärta då ja tycker de börjar bli långt nu, finally!
 
 
Appråpå annat...
Har fastnat hårt för akustisk slapparmusik också, så tänkte dela lite låtar med er:

James Bay - When we were on fire
Danna Richards  - Pumped up kicks
Dresses - Sun Shy
Jasmine Thompson - Stay with me
Mariee Sioux - Love Song
Ed Sheeran - I see fire
Kina Grannis - Chandelier
 
Hoppas ni gillar de lika mycket som jag, de är mitt knark de senate iallafall! Gillar ni den kan ni få en större lista som ja följer!

`´Gott Nytt Åt - 2015 `´

2015-01-08 // 01:21:00 // Direktlänk // Mig & Mitt Liv // 0 Kommentarer
2015 är ett år där ingenting för mig är omöjligt. Finns inget som heter misslyckas för mig, ett misslyckande är en lärdom för att veta hur man istället ska göra om, göra rätt - för att lyckas.
Never give up! Mina mål ska nås fast dom i år är stora. 
 
 
Jag ska aldrig låta mig nervärderas och se till att ja behandlas med den respekt ja förtjänar. Sätta respekt till mig själv. Och vill även leva ett sundare liv, ska hitta en som vill ställa upp och starta en blogg inom hälsa och träning för att själv kunna se vart jag börja ifrån, samt kunna ge inspiration och ge er tips pch trix hur ja tar mig igenom vardagen och hur jag når mitt mål. 
1. Är att hitta en pushare som vill som jag = vilket gör de lättare. För alla har vi våra dagar där vi vill ge upp. Pepptalk är alltid bra att ha! (förövrigt  har ja redan en person, så mål ett är klart)
 
Jag får se när jag blir redo att dela den bloggen med er, om ja nu gör det. Eller om ja helt enkelt håller den personlig.
Jag sätter ingen målvikt, ja sätter bara att ja vill må bra, bli hälsosam och få en rutin i vardagen. Få bukt med mina problem att sova - må bra. 
De betyder inte att jag är missnöjd nu med mig själv, utan bara att jag vill känna mig bättre, känna mig starkare, ha mer ork och känna jag gjort nått bra för dagen. Att jag sedan förlorar vikt eller bygger muskler, det är bara ett + i kanten.
Äta rätt kommer bli viktigt för mig också. Det gör en stor skillnad i vardagen och hos en själv, fysiskt och pshykiskt.
 
För övrigt ska ja uppleva mer detta året, ska se till att göra så mycket resor jag kan. Och resa utomlands. Börja göra det ja älskar igen som ja lagt åt sidan - MUSIK och FOTOGRAFERA, samt åka på mer crusingar/bilträffar.
 
Ska även börja tjäna pengar på något jag tycker är superkul, starta något eget. Men dessa planer får ni inte veta mer om än ;) I början får de vara en hobby. Men i framtiden förhoppningsvis något eget. 
 
Ska kämpa denna termin nu och KLARA skolan och hitta ett sommarjobb, alternativt en heltidstjänst.
 
Så innan 2015 är slut ska ja ha:
 
1. Fullständiga betyg
2. Jobb
3. Rest utomlands minst 1 gång.
4. Roadtrip genom Sverige.
5. Power Meet (bilar)
6. Spelat in en låt.
7. Känna mer ork och känna mig frisk/hälsosam.
8. Startat något mindre eget. Tjäna pengar.
9. Sätta ihop ett nytt, fräscht portfolio med nya bilder.
10. Tänka mer på mig själv!
 
PUSS OCH KRAM!