`´ Tvåtusentretton `´


Nu har det gått ett par dagar av det nya året, och snart är det skolan som gäller igen. Ni som pluggar - ser ni fram emot den? Det gör jag! Längtar som fan & träffa mina små söta retards. Kramas lite dom dom.


Nyår spenderade jag i Sundsvall som ni sett , med pojkvän & vänner & hade de jätte mysigt.
På tisdagen blev det bakismat = pizza & jag släpade med mig grabbarna ut i kylan med sån m-värk att ja började må så sjukt illa. Ingen bra start på året , men ja hoppas mödan var värt det & att bilderna kommer gillas på skolan.
För killarna frös arslet av sig kan ja lungt lova, ja händerna & grät nästan av smärta på vägen till platsen vi fotade på. Längesen ja hade sånt ont.
Sedan hem igen & ja & björn spelade mestadels Super Mario på Wii, haha ! Men spelet är ju kung.
Har bestämt oss för & klara igenom hela & ta alla stjärnor!

På Onsdagen började Robban jobba & jag passade på & städa lite efter den lilla festen, och sedan kom mamsen & pappsen förbi & hämtade mig & även Melissa på vägen hem då hon var hos sin pojkvän i Sundsvall.
Redigerade lite bilder under dagen/kvällen då & även på Torsdag.

I Torsdag kom syster Louise & Lennart förbi , och dom stannade här tills idag. Så de var riktigt kul då det var ett tag sen vi träffades.
I Torsdags färgade jag håret på Jennifer rött & klippte topparna, då dom var slitna och på Lördagen så färgade jag även underhåret mörkt på henne & gjorde dipdye toppar:

Måste säga själv ja vart riktigt nöjd, sådär så jag är avensjukt. Sugen på färga det själv nu så . Visst vart de bra?
Hon är så fin så min systerdotter , det är en sak som är säker iallafall ♥

Mitt över dagen var jag iväg på salong Hårmoni också, och tog bort allt mitt slitna hår. Så nu är de fräscht igen.
Nu behöver det färgas bara , så fort ja kan bestämma mig vad ja vill ha för färg. Förslag?
Funderar på två färger, ljusbrunt & mörkt. Fast skulle vilja blondera mig också, men ska låta mitt hår vila nu då det växt så bra & blivit så långt. Köpte Keune - Leave-In Hair Repair idag också hos Manuela (frisören) och ska prova det ett tag. Kommer uppdatera er om ja tycker den funkar :)

Imorgon ska mer bilder redigeras , och ja ska försöka fixa mina andra fotouppgifter jag fått. Så en heldag med bara fotografering & bildhantering , städa & tvätta ska ja passa på också , så ja slipper det till veckan.
Ska kliva upp klockan 8.oo också , så ja kan ställa tillbaka dygnet.

Gonatt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback