`´ When I'm With You, There's No Place I'd Rather Be `´

Sitter på skolan nu, då jag är tillbaka trots alla händelser denna vecka...
Förra veckan var det begravning i Torsdag av min fina pappa, de var verkligen jättefint.. Så med många tårar var det samtidigt kul att träffa alla.
Under fredagen var det förhör hos polisen som gällde, och vid ett senare tillfälle när orken finns kanske jag skriver om det.. För har fått så mycket frågor om den händelsen och kag orkar inte svara alla en och en..

För övrigt har mycket tid på skolan spenderats, både dag och kväll med mina finaste vänner.
Och genom allt har ja verkligen förstårr vilka som finns för mig och alla betyder verkligen så mycket, så tack för ni finns. Och finns det någongån någor jag kan göra för er, så säg till. Ja finns där och ställer upp..

Gick och blev blond förra veckan också, då jag nu ska bli så där härligt lila igen inför sommaren. :)
Kunde inte hålla mig..


Just nu sitter jag tillsammans med Liz och Malin och pluggar, jag själv sitter med Religion.
Då ja ligger efter då mycket tid spenderats med familjen på senaste ligger jag i med mycket plugg, även igår när de var studiedag där alla for till Östersund och lekte så satt jag hemma med Matte och Relligion.
Så ingen idé ni funderar över på vad jag ska göra på lovet för det bli plugga och även öva teori till körkortet som ja nu seriöst håller på att ta.
Ska börja övningsköra med Tompa, så de blir spännande. Få prova på lite stadskörning.

Ajuste, hade min födelsedagsfest i Lördags också, snacka om verkligen "100%" party tema, kortfattat som jag skrev på facebook:
100% party ordentligt igår med tjej som fick ta ambulans för rejält vrickad fot, hyvlat golv när man vaknar, fest till 7 i morse med en nalle puh som trots allt var nykter trots 5 dunken och leta varenda slatt som var kvar och hela stackars stugan skallra sönder och brudar som bara släppte lös i soffan och en mamma som plingar på dörren över förmiddagen (pinsamt) och man kommer halvklädd ut och fastnar i golvet.. Ultimata myskvällen här.. :,)
De ja ville säga var tack för en AWESOME kväll.. <3

Så, ja min helg var.. ehum, spännande men en sak är säker - TOPPEN!

Nu behöver inte ja festa mer förens sommarkryssningen, och ni som funderar på den. Det är extremt få platser kvar. Så kontakta mig på facebook om ni ska ha en plats.

Puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback